BUAH INI BOLEH MENJADIKAN ANDA CANTIK!!




DULU DULU...



Orang tua dulu- dulu, generasi tok nenek kita, siap keringkan kulit manggis dan kisar pastu tepek kat muka. Dulu dulu nenek kita ambil kulit manggis dan keringkan 


Dulu dulu nenek kita ambil kulit manggis dan proses jadi jus untuk minum dan proses jadi bedak untuk tampal kat muka

.

Tapi zaman generasi cucu- cucu dia ni dah malas sikit.

Dah besar baru sibuk nak jaga kulit, itu pun tak ada masa.





Org tua dulu- dulu rajin ... Bedak sejuk pun buat sendiri... Ori, dan tak ada bahan kimia langsung. no wonder kulit org tua dulu cantik dan takde jerawat, takde jeragat, takde berkedut kedut..... tegang hingga ke tua. Dah umur 80 pun nampak manis aje, berseri seri. Kita sekarang ni belum 40 pun dah nampak macam takde sinar dah wajah pun



Tapi dulu kita ada masa, tenang-tenang aje boleh proses kulit manggis tu. Zaman sekarang ni kalau nak cari kulit manggis pun dah satu hal, nak keringkan pun, punyalah susah nak cari ruang. Maklumlah semua dah duduk kondominium. Balik kerja pun dah malam. Jangankan nak kisar nak proses kisar dan keringkan  kulit manggis, nak makan manggis pun belum tentu sempat. 



Nasib Baiklah ada DERMAGS

Dapatlah juga rawat muka dengan intipati kulit manggis…



Dermags ialah satu produk penjagaan kulit yang dipelopori oleh Dr Mariani Abd Hamid Ketua Unit Kosmeseutikal dan Wangian di Institue of Bioproduct Development (IBD) Universiti Teknologi Malaysia.
.
Dengan menggunakan teknologi yang menggunapakai Alpha-MAGs ( Apha mangostin niosomes) sebagai satu nanocarier dan penetration enhancer. Dengan kata mudahnya, alpha mags ini bertindak sebagai bahan penyerapan dan  ejen penambahbaikan kulit. Tugasnya ialah mengembalikan kulit kepada keadaan optimum kembali dan menghalang dari kemerosotan kulit.

Lebih hebat lagi ia merupakan satu nanocarier yang bermaksud ia lebih kecil dari saiz sel kulit. Ini membolehkan ia meresap masuk kedalam sel kulit itu sendiri. Ia bukan sekadar merawat kulit, tetapi merawat sel kulit, mengembalikan sel kulit supaya menjadi tip top kembali. Apabila sel tip top, maka kulit memang akan berada dalam keadaan terbaik. 


.
Alpha-MAGs ialah merupakan satu penemuan baru produk penjagaan kulit yang menawarkan pemutihan dan anti penuaan sekali gus. Dengan DerMAGs ni, nenek boleh menjadi lebih  glowing dan flawless dari cucu sendiri.
.
Jika anda mendapati kulit anda sudah tidak sekata dan mula mempunyai bintik-bintik hitam, maka inilah berita baik bagi anda. Dalam kajian, didapati Alpha-mangostin ini merupakan satu penghalang tyrosinase yang merupakan ejen penghasilan melanin yang menjadi punca kepada pigmentasi dan jeragat.

Apabila umur meningkat, melanin dalam kulit akan menjadi bertambah aktif dan mula menghasilkan bintik bintik hitam dengan lebih banyak. Kulit juga akan menjadi semakin kering kerana ia tidak lagi menghasilkan sebum yang secukupnya. Hasilnya, kulit mula menjadi berjeragat,  kusam, berkedut dan hilang kekenyalan. 
.
Dengan memperlahankan penghasilan melanin, kulit akan dapat di pulihkan kembali dari masalah tona yang tidak sekata, pigmentasi dan juga jeragat. Tindakan bahan aktif alpha-mangostin pula menjadikan kulit anda muda kembali  dan remaja kembali.

Jangan risau... walaupun tuan empunya diri sudah berumur, kulit boleh kekal seperti remaja belasan tahun.
.
DerMAGs juga  bertindak memperlahankan aktiviti sel tyrosinase dan sel melanoma B16F1. Sel melanoma ini adalah sel yang menyumbang kepada kanser kulit. Dan memandangkan kita mempunyai cuaca yang semakin hari semakin panas, serta pencemarah udara dan air yang disekeliling kita, semakin ramai yang menghadapi risiko tinggi untuk menghidap kanser kulit. Alhamdulillah, kita ada alternatif yang selamat untuk mencerahkan kulit, menghalang penuaan dan memperlahan tindakbalas sel sel melanoma B16F1 dari menghasilkan ejen kanser dalam kulit.


.
Paling penting, ia adalah SEMULAJADI.
.
.
Dalam pasaran sekarang, hampir semua bahan pemutih kulit menggunakan bahan kimia, dan bahan kimia ini mensasarkan kepada memecahkan konsentrasi melanin supaya pigmentasi dan jeragat tidak berlaku. Kesan pemutihannya memang nampak berlaku dengan sangat cepat, walaubagaimanapun, ia juga membawa bersamanya kesan toksikologi yang tinggi. Ini sememangnya mendedahkan anda semua kepada risiko kesihatan yang tinggi.. 
.
Berhentilah menggunakan produk yang anda tidak tahu asal usulnya
berhentilah menggunakan produk yang anda tidak boleh mengesahkan keselamatannya
Berhentilah menggunakan produk yang dihasilkan oleh orang yang berlakon pandai dan mewujudkan formula skincare sendiri. 
.
Sesal dahulu berpendapatan, sesal kemudian tiada guna...
.

Beralihlah kepada Dermags. 

.

BETUL KE DERMAGS NI SEMULAJADI? SEMUA ORANG PUN BOLEH CAKAP BEGITU

Kami tahu asal usul produk ini. Produk ini bukannya lahir lahir dengan membeli paste atau pati dari pengilang mana-mana. Seluruh proses dari A-Z adalah merupakan hasil tangan Dr Mariani sendiri. Manggis pun kumpul sendiri dan petik sendiri sehinggalah masuk makmal dan sehinggalah masuk mesin di kilang. SEMUA PROSES, tidak ada satu pun langkah yang bukan terhasil dari tangan tangan team dermags.




tak percaya lagi?

apa yang anda nampak kat sini?



SIAPA YANG MENGHASILKAN DERMAGS?




Dermags dihasilkan hasil gabungan ilmu   penjagaan kulit dan kosmetik dari pakar-pakar yang mengabdikan seluruh hidup untuk mencari ilmu skincare sehingga dianugerahkan dengan panggilan doktor dan professor. Mereka bukan sekadar pemilik salon biasa seperti yang kita selalu jumpa, atau jurujual direct selling yang membeli produk murah untuk di pek kembali.
.
Gabungan kepakaran bertaraf dunia mengembeling tenaga untuk menghasilkan dermags untuk anda semua kembali cantik, kekal cantik dan selamanya cantik
.
Bukan satu perkara asing bagi Dermags untuk dikaji dan ditambahbaik di dalam makmal yang telah melahirkan ribuan jenama skincare premium dunia, yang menghiasi rak rak kaca butik butik tersohor.  Bukan sekadar pakar dari Malaysia yang mengusahakannya, malahan bersama dengan bimbingan dari pakar berlainan benua. Tidak hairanlah kenapa Dermag boleh diterima walaupun oleh kulit yang sangat sensitif



[Team Penyelidik Dermags UTM dan University of Seoul]
Dr Mariani bt Abd Hamid 
Assoc Prof Dr Azila bt Abd Aziz
Prof Dr Mohd Roji Sarmidi
Prof Dr Ramlan Aziz
Prof Dr Chang Seo Park
Azizah bt Ishak 
Norhayati bt Mohd Noor 

Institute of BioProduct Development (IBD)
Universiti Teknologi Malaysia
.

Ini bukan produk yang lahir dari makmal belakang rumah ataupun resipi nenek turun temurun. Ini terhasil dari kajian bernilai jutaan ringgit yang disokong oleh kerajaan Malaysia dan Universiti Teknologi Malaysia serta University of Seoul. Ia bukan sekadar disokong oleh pihak universiti semata-mata. Ini adalah produk yang MEMENANGI ANUGERAH ANTARABANGSA
.


BETUL KE DERMAGS NI BERKESAN?

Ribuan pengguna Dermags telah merasa kenikmatan menggunakan produk premium pada harga mampu milik, dan mereka semua semakin hari semakin seronok dengan perubahan yang dapat di perhatikan.


































JANGAN GUNA DERMAGS KALAU ANDA MEMANG SUKA LETAKKAN BAHAN KIMIA DI WAJAH ANDA...

Dulu Muka Sarah licin  je Sbb pakai macam2 produk kecantikan. Macam2 produk famous Sarah pakai ...Oklah Xde masaalah. Pastu last sekali Sarah  Cuba  *******.  Cantik je kulit . Semua org puji. Last sekali Suami tegur….. Dia kata toner Yg Sarah  pakai tu macam tinner Yg cuci barang2. SArah  pun was2 terus, dan dia pun stop.  

Pastu terbaca pula tentang satu lagi produk .. katanya untuk merawat

Sarah  pun cubalah .Minggu pertama dahi Sarah hitam dan dia pun bagitahu owner dia . Dia Bagi Tahu. Sbb kulit Sarah  dah banyak bahan kimia. Banyak yg tersumbat. Jadi produk tu katanya untuk merawat. Saya Cuba dah 4 Bulan. Jerawat banyak sungguh keluar. Dan sekarang tinggallah parut. 

Bukan sorang yang kena macam ni.. dah ramai, beratus ribu perempuan yang menjadi mangsa, dan beratus ribu lagi yang akan jadi mangsa baru.
.
Jika anda hargai wajah anda, maka jangan ambil sebarang risiko dengan produk skincare yang anda tidak tahu asal usulnya. 
.
Sebelum mencuba mana mana produk skincare, lebih baik anda siasat produk tersebut terlebih dahulu. Sekarang ini terlalu banyak produk skincare didalam pasaran yang menjanjikan keajaiban dalam sekelip mata. Sapu sapu aje terus cantik sekelip mata. 

.
Bahaya tu.
.
Ia tak sepatutnya begitu. Kulit kita dan badan kita perlukan masa untuk merawat diri. 
.

.


Pernah dengar cerita muka rosak binasa angkara kosmetik? Tentulah pernah. Beratus ribu dan kena. Ada yang sehingga terpaksa melakukan pembedahan plastik. Setakat mana anda yakin yang kosmetik yang anda gunakan sekarang untuk mencantikkan wajah anda itu betul-betul selamat untuk wajah anda? 
.
Kosmetik yang branded pun belum tentu lagi tidak dicampur kimia. Inikan pulak kosmetik buatan sendiri yang tumbuh bagai cendawan selepas hujan didalam media sosial. Setiap hari keluar satu brand baru. Lepas 2-3 bulan brand tu hilang bersama dengan pelanggan-pelanggan yang kecewa apabila wajah mereka tidak lagi seperti dahulu. 
.
Harapkan nak cantik, tengok tengok jadi makin teruk. Lebih teruk lagi ada yang terpaksa sengsara seumur hidup kerana kena kanser kulit. 
.
Ini semua boleh di elakkan. Sis semua tak perlu ambil risiko untuk kelihatan cantik dan kekal cantik
.
Kita bernasib baik kerana kita jumpa satu produk skincare yang kita jelas asal usul dia. Produk skincare yang di pasarkan sendiri oleh individu yang menciptanya, dan membuat ujikaji bertahun-tahun untuk mendapatkan yang terbaik. 
.
Bermula dari kutip sendiri buah manggis dan kopek kulit sampailah ekstrak sendiri bahan aktif dalam kulit manggis tu, semua dia buat. Kita tahu dan jelas dalam setiap peringkat produk ni dibuat. Kita tak bersandar semata-mata kepada cakap cakap orang aje. 
.
Berapa kerat sangat aje orang yang boleh kita percaya zaman sekarang ni? Kita perlu lebih berhati-hati.
.
Jangan semata-mata percaya pada testimoni yang diorang bagi. Sapa2 pun boleh create testimoni. Kalau produk pun dah tipu,, bawa masuk bahan kimia dari Indonesia dan Thailand, adakah anda agak yang testimoninya juga 100% betul? 
.
mungkin ye, mungkin tidak.

Baru baru ni kecoh dan viral...  tajuknya pun BEST.

JOM BOIKOT PRODUK TEMPATAN!!
.


.
Viral tentang gadis yang mukanya rosak lepas guna produk tempatan sampai ramai boikot. Hmm jujur sebenarnya jika anda nak tahu banyak produk di Malaysia ni adalah produk repack dari thai atau indonesia. Sekalipun produk tu masuk tv atau akhbar kerana kuasa duit dan marketing, nama besar itu tidak akan saya sebut. Anda tanyalah penjual/pemborong, mereka lebih dari tahu tentang ini.
.
Tengok cream atau sabun sekilas je pun kita dah tahu tu repack. Kalau saya nak buat repack dan claim brand saya pun boleh tapi saya tak sanggup menanggung akibat menipu pembeli esok-esok tak padan walau duit banyak. Inilah pentingnya kejujuran dan ketelusan dalam berniaga.

JANGAN PAKAI APA-APA PUN YANG ANDA TIDAK TAHU ASAL USUL
JANGAN BAGI DIA SENTUH KULIT MUKA ANDA
JANGAN AMBIL RISIKO
JANGAN KEDEKUT DENGAN DIRI SENDIRI.

kata-kata nasihat ini adalah antara kata kata nasihat yang paling power pernah saya baca dan dengar. Tapi orang tak peduli sehinggalah dia menjadi salah seorang dari mangsa. 
.
jangan jadi sebahagian dari statistik ...


DR MARIANI BT ABD HAMID
.


Dr Mariani menjelajah ke serata dunia dan berjumpa dengan ratusan pakar kulit dan skincare sebelum produk ni jadi kenyataan.
.
Beribu ribu jam kajian dijalankan di beratus makmal skincare dan kosmetik di seluruh dunia untuk hasilkan dermags. Dari makmal Bioproduct UTM di Malaysia sehingga ke makmal Universiti Dongguk di korea di bawah seliaan professor Park Chang Cheo - Director of Korean International Cosmetic Research Institute hinggalah  kepada Lab In-Cosmetics, Porte de Versailles, Paris, France dan berpuluh negara dan konvensyen skincare sedunia - semata mata untuk menghasilkan produk yang ditawarkan kepada anda semua.

.
DERMAGS BUKAN SEKADAR SKINCARE BIASA
Ia adalah jawapan kepada doa doa semua kaum hawa yang semakin hari semakin jatuh bahu melihat wajah di cermin apabila umur meningkat tua..
.
Inilah penyelesaiannya untuk menjadi cantik sampai bila bila dengan selamat dan berkesan. 
.
Satu hari nanti kita semua akan semakin berusia
Satu hari nanti kita akan berusia 60 tahun 
Keremajaan ini akan kita tinggalkan
.
TAPI KECANTIKAN BOLEH KITA KEKALKAN...
.
ramai aje yang cantik sampai ke tua.
.
.
cantiklah dari muda sehingga ke hujung nyawa
sihatlah dari sekarang sampai bila bila
bila jadi nenek pun , biarlah lagi glowing dari cucu sendiri
.
satu hari orang akan berkata.. 
.
" kau tengok .... cantiknya makcik tu.. bayangkanlah masa muda muda dulu dia cantik macamana"
.

BERAPA ANDA SANGGUP LABURKAN SUPAYA KATA KATA ITU DITUTURKAN APABILA ANDA BERUMUR 60 NANTI?
untuk kekal cantik
dan glowing
dan berseri
dan menyejuk mata suami
dan mempunyai kulit yang menjadi impian semua perempuan atas muka bumi ini....

.
RM4.10 SEHARI?
dan 
MONEY BACK GUARANTEE. 

SANGGUP?

Kalau  tak puashati, 
atau kalau tak ada perubahan,
atau kerana apa apa pun..
.
JAMINAN PULANGAN WANG 100%
.
KAMI  takkan tanya apa-apa. Jangan risau,
kami tak akan macam2 dengan anda nanti insyaallah 
.
Kami BERANI GERENTI produk ni. 
Ini keyakinan kami
.
.
KENAPA KAMI YAKIN SANGAT DENGAN DERMAGS?
.
.



DERMAGS adalah
Pemenang Anugerah Emas Seoul International Invention Fair 2013
Pemenang Anugerah Emas ITEX 2013
Pemenang Anugerah Emas INATEX 2012
Pemenang Anugerah Perak Bio Innovation Award 2013
.
Kosmetik ekslusif yang berharga ribuan ringgit pun tidak memenangi anugerah sebegini. 
.

Bukan setakat anugerah sahaja yang telah dimenangi oleh Dermags ini..
.
Kerajaan Malaysia sendiri menganugerahkan kepada Dr Mariani beberapa geran supaya penyelidikan dapat dijalankan dengan lebih teliti dan hebat. Supaya DERMAGS ni betul betul bagus.
.
Geran no PY/2014/04304 – “Prototype Development of Intensive Brightening Serum Containing Alpha-MAGs for Cosmeceutical Application”
.
Geran no PY/2013/00298 – Isolation and Characterization of Alpha Mangosteen from Mangosteen Pericarp Using Super Critical Carbon Dioxide”
.
Geran No PY/2013/01053 –The Role of Alpha Mangostin on Cellular and intracellular level of melonin bio-synthesis and tyrosinase activity of B16F1 melanoma cells
.
Geran No PY/2013/01586 – Optimization and Characterization of Alpha Mangostin Loaded Niosome for Cosmeceutical Application
.
Banyak mana skincare yang sis dah jumpa yang begini teliti penyelidikannya semata mata untuk jadikan sis cantik? Usaha yang di laburkan untuk DERMAGS ini melampaui usaha mana-mana bahan kosmetik yang sekadar lahir dari brand OEM ataupun makmal makmal belakang rumah. 
.
SERIUS!!
.
.
.Sekarang ini, MTDC ( Malaysia Trade Devlopment Center ) pula sedang dalam proses akhir untuk menganugerahkan geran bernilai RM1 juta untuk pembinaan fasiliti GMP sendiri. Sis semua akan dapat guna produk yang betul2 terjamin dan berada di peringkat tertinggi kualiti dan kandungan. 

.

Jangan takut dan jangan risau dengan kualiti lagi. Kulit muka anda semua ni langsung tidak akan berhadapan dengan apa apa pun risiko pencemaran toksik dan sebagainya.
.

Dermags adalah merupakan projek PhD oleh pengasasnya iaitu Dr Mariani Abd Hamid dimana beliau telah menerima biasiswa penuh dari 2 universiti iaitu Universiti Teknologi Malaysia dan University of Seoul.
.
Selama 4 tahun beliau di bimbing oleh Mahaguru kosmetik Korea, PROFESSOR PARK CHANG CHEO - Director of Korean International Cosmetic Research Institute. .Beliaulah yang merupakan pakar kosmetik terulung di Korea yang terlibat secara langsung dalam mewujudkab jenama jenama kosmetik gergasi dari korea. Seluruh dunia mengiktiraf beliau sebagai genius skincare dan cosmetic sehinggakan beliau sentiasa diminta hadir ke pelbagai konvensyen kosmetik seluruh dunia untuk member ucaptama.
.

Jenama kosmetik kebanggan Korea yang diiktiraf sebagai terbaik di dunia seperti IOPE, LANEIGE, AMORE PACIFIC, HANSKIN, TONY MOLY dan banyak lagi adalah merupakan antara produk yang lahir dari tangan beliau.
.
Kalau nak cantik macam KOREA, inilah caranya
.
Kini lahir dan wujud DERMAGS - berdiri megah setanding dengan jenama gergasi dunia. Satu produk penjagaan kulit yang diselia sendiri oleh beliau untuk anak didik beliau selama 4 tahun terus menerus – satu persatu dibina dan di tambah baik. Ribuan jam kajian dijalankan untuk menghasilkan Dermags.
.


》》DERMAGs SKINCARE《《
.
"Satu-satunya produk kecantikan yang menggunakan teknologi nano berasaskan Alpha-MAGs di Malaysia"
.
Natural-based Product
Produk Kecantikan Premium
R&D Product (in-vitro study dan Lab Test)
Produk kajian penyelidik dari UTM yg dijalankan di Universiti Dongguk, Korea
Teknologi nanoepsulation berasaskan kulit manggis (Alpha-MAGsniosome)
Produk Buatan Muslim
Dihasilkan dari kilang bertaraf GMP
Berkelulusan KKM dari BPFK (National Pharmaceutical Control Bureau Malaysia)
SELAMAT digunakan
Tiada bahan kimia memudaratkan kulit wajah
Membantu menyelesaikan kebanyakan masalah kulit wajah anda!
.
Nak tahu apa DerMAGs Skincare boleh BANTU SELESAIKAN MASALAH KULIT WAJAH ANDA?. Jom baca sini:
.
Mencerahkan kulit wajah secara semulajadi
Merawat masalah parut, jeragat, jerawat, kesan terbakar, dll
 Mengatasi kulit kering dan kusam
 Menggalakkan pembaharuan sel kulit untuk menyerlahkan kulit lebih halus dan lembut
 Membantu menyingkirkan segala kotoran yang tersumbat dalam liang pori
Mengecilkan liang pori
Mengimbangi lebihan minyak
Menganjalkan dan mengurangkan kedutan pada kulit wajah
Melindungi kulit wajah daripada UVA/UVB yang merbahaya
 Membantu mencegah penuaan pramatang
 Menjadikan kulit segar, lebih sihat, dan bersinar serta kekal awet muda


ANDA NAMPAK KEHEBATAN PRODUK INI


SEPERTIMANA YANG KAMI NAMPAK?




5 PRODUK HEBAT 




DerMAGs  Intensive Brightening Serum

DerMAGS Intensive Whitening Refining Cream

DerMAGS Intensive Brightening Cleanser

DerMAGS Intensive Brightening Skin Softener

DerMAGS BB Cushion SPF 50 PA





Dengar Penerangan dari Dr Mariani berkenaan produk Intensive Brightening Serum Dermags ini







Dengar Penerangan dari Dr Mariani berkenaan produk brightening cleanser dermags  ini





Dengar Penerangan dari Dr Mariani berkenaan produk Refining Cream dermags  ini



Dengar Penerangan dari Dr Mariani berkenaan produk skin softener dermags ini



Dengar Penerangan dari Dr Mariani berkenaan produk bb cushion dermags  ini





JANGAN BANDINGKAN DERMAGS DENGAN PRODUK

 KOSMETIK BELAKANG RUMAH ATAU
YANG REPACK
  
DARI THAILAND

Dermags ialah produk kosmetik yang lahir dari makmal-makmal penyelidikan kosmetik yang terulung dari pelbagai negara. Ia berada sebaris dengan produk skin care dan kosmetik yang berada di butik butik ternama. Kualitinya, keberkesanannya dan nilainya adalah lebih hebat lagi kerana Dermags lahir di zaman kemajuan teknologi nano dan bertindak memulihkan kulit pada peringkat sellular. 

Ini tidak didapati dalam produk skincare dan kosmetik yang lain, walaupun mereka sudah di kenali ramai dan berharga ribuan ringgit. 

Walaupun Dermgas membawa kualiti yang sama atau lebih baik dari produk premium yang berharga ribuan ringgit, anda tidak perlu berbelanja besar untuk dapat merasa kenikmatan skincare premium.

lihat sahajalah perbandingan harga kami dengan produk-produk premium diluar sana

BANDINGKAN HARGA KAMI

DENGAN PRODUK YANG SETARAF

DENGANNYA














NAK TAK KALAU KAMI BAGI DISKAUN SEHINGGA 27%

CEPAT REBUT PELUANG INI  sementara stok masih ada.

ini sudah harga tak masuk akal. 
Kos penyelidikan sahaja sudah menelan belanja berjuta ringgit, 
tapi ia masih dijual pada harga yang sebegini mampu milik.

Dapatkan segera pada harga diskaun besar !!

Dermags Complete Set dan Dermags Beauty Set 
untk penggunaan selama 3 bulan!





ATAU ANDA INGIN MENCUBA TERLEBIH DAHULU?
Dermags Trial Set
(cukup untuk penggunaan selama sebulan)




J
ANGAN LUPA DAPATKAN DISKAUN 5% ANDA

MASUKKAN KOD  "5%"   DIDALAM RUANGAN KUPON DAN KLIK  "TUNTUT"





Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Dermags Complete Set
Dermags Beauty Set
Dermags Trial Set (natural)
Dermags Trial Set (light beige)
DERMAGS BB CUSHION
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel qshkinfo@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
Penamanik ahmad kamal
No. Akaun7615433878
Buka CIMB Clicks  
PenamaQSHK VENTURES SDN BHD
No. Akaun565125111886
Buka Maybank2u  

BUTIRAN PELANGGAN

Pernah menjadi pelanggan kami? Tekan


PENGESAHAN



Maklumat Peniaga

qshk ventures sdn bhd
qshkinfo@gmail.com
+60192269697
fbq('track', 'AddToCart');